Beşiktaş'ta Sağ Bek İçin 3 Aday

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

İşte Beşiktaş'ın 3 sağ bek adayı; Nazım Sangare, Valentin Rosier ve Davide Santon.

Trtspor'un haberine göre, 3 oyuncuyla da temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın’ın vereceği karar sonrasında harekete geçme kararı aldı. Yalçın'ın, özellikle Roma’da forma giyen Santon ismine yakın olduğu biliniyor.

Davide Santon Kimdir?

Davide Santon, 2 Ocak 1991 tarihinde İtalya’nın Emilia-Romagna bölgesinde yer alan Ferrara kentinde doğdu. Futbol altyapısını Ravenna Calcio veI Inter takımlarında alan Davide Santon, 2008 yazında Inter'in A takımına yükseldi. Inter'de Maxwell gibi önemli isimlerle forma rekabetine giren Santon performansını geliştirmesine rağmen kulübü tarafından daha fazla forma şansı bulması için Cesena’ya kiralandı.

2011’den 2015’e kadar Newcastle forması giyen futbolcu, 2015 kışında Inter’e kiralık olarak döndü, yaz transfer döneminde ise bonservisi ile yeniden ilk profesyonel kulübü Inter’e dönüş yaptı. Santon 2018 yılından bu yana ise 9.5 Milyon Euro bonservisle transfer olduğu Roma’da forma giyiyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI