Beşiktaş'ta Santos tartışması

Beşiktaş'ta Fernando Santos tartışlıyor.

Beşiktaş, Antalyaspor'a yenilgisinin ardından, "İstifa etmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum" dese de, deneyimli hocanın geleceği ciddi bir biçimde sorgulanmaya başlandı. Galatasaray ve Gaziantep FK maçlarının ardından Antalyaspor'a da yenilerek taraftarlarını şoka uğratan Beşiktaş, Teknik Direktör Fernando Santos'u bir kez daha eleştiri oklarının hedefi haline getirdi.

Sol bekte Emrecan Terzi'yi, orta sahada Amartey'i görevlendiren Portekizli teknik adam, Semih Kılıçsoy'u yine sol kanatta oynattı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Beşiktaş, ikinci yarıdaki etkili futboluna rağmen maçın son saniyelerine 2-1 geride girdi. Rashica'nın kaçırdığı penaltı ise maçın kaderini belirledi ve siyah-beyazlılar sahayı puansız terk etti.

Fernando Santos, bu yenilgiyle kredisini biraz daha azalttı. Maç sonrası, "İstifa etmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum" dese de, deneyimli teknik adamın geleceği ciddi biçimde sorgulanmaya başlandı.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanması bile Santos'un görevine devam etmesini garanti altına almayacak. Siyah-beyazlılar, ligdeki sıralama ve takımın genel performansına göre 69 yaşındaki teknik direktör hakkında bir karara varacak. Karar olumsuz olursa, sezon sonunda Santos'la yollar ayrılacak. Ancak Beşiktaş'ın kupayı kazanması ve kalan lig maçlarında iyi bir performans sergilemesi halinde, deneyimli teknik adamla yola devam edilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI