Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi sona erdi

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ta teknik direktörü Şenol Güneş dönemi sona erdi. İşte Kartalhaber farkıyla yaşananlar;

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş'ta teknik direktörü Şenol Güneş dönemi sona erdi. İşte Kartalhaber farkıyla yaşananlar... 

Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen bitiyor. Geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den A Milli Futbol Takımı için teklif alan Şenol Güneş kararını verdi. 

Beşiktaş Yönetimi Güneş'e sezon sonuna kadar hem Milli Takımı hem de Beşiktaş'ı çalıştırması için ısrarda bulundu. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la telefon görüşmesi yapan Güneş'in, "Hem Milli Takım ve Beşiktaş'ı aynı anda çalıştırmam mümkün değil. Bu kesin kararımdır" dediği öğrenildi. 

Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına geçip, Beşiktaş'la yollarını ayırmasıyla için yarın resmi bir açıklama yapılacağı belirtildi. 

Güneş'in alacakları için formül aranıyor

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in Beşiktaş'tan 1.5 yıldan bu yüzden Siyah-Beyazlı kulüpten 3 milyon 750 bin TL alacağı olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş Yönetimi'nin Güneş'in alacakları için TFF ile pazarlıkta olduğu sızan bilgiler arasında. 

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den Güneş'in sözleşmesinin feshi için 2.5 milyon Euro tazminet istediği öğrenildi. 

Demirören ile Orman'ın Salı günü yeniden bir araya geleceği belirtildi. 

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI