Beşiktaş'ta seviye yerlerde!

Beşiktaş'ın başarısız yöneticisi Umut Tahir Güneş'in sosyal medya paylaşımı 'Yok artık!' dedirtti

Beşiktaşlı eski basketbolci ve bir dönem başantrenörlük yapan İhsan Bayülken'in siyah beyazlı kulübün yönetimini basketbol şubesiyle eleştirileri büyük yankı buldu. 

İhsan Bayülken, "Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ben burayı yönetemiyorum, beni basketle uğraştırmayın, ben futbolla ilgileniyorum" desin, bir kambur olarak görüyorsa çıksın basketboldan. Böyle saçma sapan bir açıklama ve bir iş mi olur? Biz burada kişileri tartışmak zorunda değiliz, Beşiktaş basketbolunun değerinden bahsetmek zorundayız. Başkan olarak sahiplenmek istemeyebilir, genlerinde yoktur, basketboldan uzak olabilir, anlıyorum ama o zaman "ben basketbolu yönetmek istemiyorum" desin, versin birilerine onlar yönetsin ama karışmasın. Ben başkanın geçen haftaki konuşmasını kabul etmiyorum. Sen bir kulübün değerini, gelirler üzerinden değerlendiremezsin. Orada zaten geçmişten gelen bir sürü insanın adanmışlığı var, emeği var. Ahmet Nur Çebi Başkan, sen biliyor musun o insanların antrenmanlara gelebilmek için verdiği fedakarlığı, sabahın köründe idmana geldiğini, cebinde para olmadan iki sene o takımda oynadığını? Ben 18 yaşında, rahmetli Süleyman Seba beni aradığında, "oğlum takımdasın" dediğinde boş mukaveleye imza atıyordum, yarım maaş, çeyrek maaş aldığım günleri biliyorum. Son maaşımı eşya piyangosu vardı eskiden, eşya piyangosu olarak vermişti Süleyman Seba. Ama hiçbir zaman bundan ne utanç duydum, ne hakkım yeniyor dedim. Çünkü ben hayatımı Beşiktaş'ın değerleriyle beraber organize ettim, sporcu gibi yetiştim. Beğenirsin beğenmezsin, Beşiktaş'ın basketbolda bir marka değeri var. Bunun üstüne ister başkan olsun ister kanal, kimse yorum yapamaz, orada bir değer var. Bunu kimse yaklaşımlarıyla değersiz hale getiremez. Oradaki değerin altını çizmek zorundasın" sözlerini sarfetti. Bayüken'e bu sözleri sonrası sosyal medayada büyük destek geldi. 

Dün Beşiktaş'ın güçlü rakibi Darüşşafaka'yı 98-84 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Umut Tahir Güneş, İhsan Bayülken'e sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Umut Tahir Güneş; Bayülken'in ismini baş harfleriyle kodladığı paylaşımında,

"Geçmişte yaptıkları, yön-rota aksamayacak.. Yüze karşı başka, ekrana başka olmayacak..

Haddini bileceksin

İ.B……" ifadelerini kullandı.


Beşiktaşlı taraftarlar bu paylaşıma büyük tepki gösterirken, birçok yorumda, "Beşiktaş'ta seviye yerlerde. Bu adam Beşiktaş yöneticisi olduğunun farkında değil mi?" yorumları yapıldı. 

Ayağından vurulmuştu! 

Beşiktaş camiasının pek tanımadığı basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş, geçtiğimiz Ağustos ayında ayağından vurularak gündeme gelmişti. 

6 Ağutos 2022 tarihinde İstanbul’un Eyüp Sultan ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan ve bacağından yaralanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş’i vuran kişi ortaya çıktı. Olay yerinde bulunan iki boş kovanın çekirdeklerinin 1'nin araca, diğerinin ise Umut Tahir Güneş'in bacağına isabet ettiği polis ekiplerince tespit edildi. Tahir Güneş, vurulmadığını iddia etse de gerçek gün yüzüne çıktı. Güneş'in şoförü ifadesinde olayı anlatırken, saldırganın kim olduğu tespit edildi. Cinayet masası şimdi her yerde o şüpheliyi arıyor...

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tahir Güneş, 4 Ağustos Perşembe akşamı saat 19.00 sularında uğradığı silahlı saldırıda bacağından hafif şekilde yaralandı.

Sabah'ın haberine göre, olay, İstanbul Kemerburgaz'da ofisi bulunan Umut Tahir Güneş iş yerinden çıktıktan sonra aracıyla evine doğru giderken Kemerburgaz'da yaşandı. İstanbul Caddesi üzerinde meydana gelen olayda bacağından hafif şekilde yaralanan Umut Tahir Güneş'i yaralayan ve kaçan saldırganın yaya olduğu iddia edilmişti.

"VURULMADIM" DEDİ AMA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

İddialara göre; Umut Tahir Güneş hastaneye kaldırılarak tedavi edildi. Kısa sürede tedavisi yapıldı ve taburcu oldu. İddialara göre; saldırıdan önce keşif yapan silahlı saldırgan; Umut Tahir Güneş'in geçiş yapacağı güzergaha pusu attı ve arabasıyla o noktadan geçen Umut Tahir Güneş'e ateş etti. Güneş bu olayda yaralanırken; silahlı saldırgan ise yol kenarında bulunan ormanlık alana doğru kaçarak kayıplara karıştı. Ormanlık alanda inceleme yapıldı. Olayı aydınlatmak üzere geniş kapsamlı çalışma başlatıldı. İstanbul Emniyeti'nin tespitlerine göre; olay yerinde iki boş kovan bulundu. Çekirdeklerin 1'i araca, 1'i ise Umut Tahir Güneş'in bacağına isabet etti. Şans eseri hafif yaralanan Güneş'in şoförü de ifadesinde olayı anlattı.

ŞÜPHELİ ŞAHIS BAKIN KİM ÇIKTI

Olayın duyulmasını istemeyen Umut Tahir Güneş ise kişisel sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Değerli Arkadaşlarım, Dostlarım Merhaba... Vurulmuşum, yaralanmışım! Gerçek olsaydı dedikodusundan daha az can yakardı! Sağlıkla, muhabbetle kalın" yazarak ilginç bir şekilde vurulmadığını iddia etti fakat gerçekler ortaya çıkmaya devam etti.

Bacağından vurulan fakat yakın çevresine "Hastaneye gittim fakat serum taktırdım; vurulmadım" diyen Umut Tahir Güneş'in yanında geçmişte "Taşeron" olarak bir kişinin olağan şüpheli olduğu ifade edildi. Güneş'in bacağından yaralandığı olayla ilgili açılan soruşturma kapsamında çalışmayı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Polisleri sürdürüyor. İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri de incelemelere destek veriyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI