Beşiktaş'ta şok ayrılık

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nda yaprak dökümü devam ediyor.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nda yaprak dökümü devam ediyor.
Siyah-Beyazlı takımın ABD'li pivodu 3 aylık maaşlarını ödemesini neden göstererek Beşiktaş'la olan sözleşmesini feshetti. 25 yaşındaki pivot 
az önce Akatlar Spor Kompleksi'nde takım arkadaşlarıyla vedalaştı. 
James Michael McAdoo ayrılık sonrası Kartalhaber'e yaptığı açıklamada, basketboldan sorumlu yönetici Umut Şenol'a tepki gösterdi. 


McAdoo, "Beşiktaşlı yönetici geçtiğimiz ay bize Şubat ayına kadar tüm alacaklarımızını ödeneceğine söz dair vermişti. Geçtiğimiz hafta ise ağız değiştirerek tüm kulüplerde büyük maddi krizlerin yaşandığını, maaşları geç almamızın olağan bir durum olduğunu söyledi. Böylesine güvensiz bir ortamda bulunmak kariyerim acısından doğru bir tercih olamazdı. Bu yüzden Partizan'dan gelen teklifi kabul ettim. Beşiktaşlı taraftarlara bana  gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür ederim.' dedi. 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de James McAdoo'nun ayrılması nedeniyle mutlu olduğu ve yakın çevresine, "Ona ödeyecek paramız yoktu. Ayrılarak en doğru kararı verdi" dediği öğrenildi. 

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI