Beşiktaş'ta stoper bilmecesi

Beşiktaş'ın transfer çalışmalarında ilginç gelişmeler oluyor.

Beşiktaş'ta sol stoper konusunda tam bir bilmece yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın ayağı iyi diye istediği Kolodziecjzak konusunda Saint Etienne sıkıntısı devam ediyor. Yine Beşiktaş'ın ilgilendiği Ben Gibson ve Yoann Barbet'ten de olumsuz geri dönüş aldığı bildirildi.

Abdullah Avcı’nın birinci sıraya yazdığı sol stoper transferi için Beşiktaş tüm şartları zorluyor… oyunu sol stoperine kurdurmak isteyen Avcı’nın üç gözdesi var. Kennemann (Gremio), Kolodziecjzak (Tigres) ve Caldirola (Benevento). 

Avcı’nın ayağını düzgün bulduğu için Fransız stoper üzerinde durduğu ama St.Etienne’in  satın alma hakkını kullanmak istediğiyle ilgili gelen bilgilerin Beşiktaş’ı zor durumda bıraktığı ortaya çıktı.

Fransız Le 10 Sports ise; geçen sezon Kolodziecjzak'ın maaşının bir kısmını Tigres'e ödeten St. Etienne'in Beşiktaş'ın araya girmesinden sonra ikinci kez kiralama şansı konusunda zorluk yaşayacağını yazdı.

Sol stoperde iki kötü haber daha

Bu arada siyah-beyazlıların Burnley’nin sezon başında 17 milyon Euro’ya aldığı ama şans vermediği Ben Gibson için kiralama teklifi yaptığı ama olumsuz cevap aldığı iddia edildi.

Öte yandan Birmigham Mail gazetesi Brentford’dan ayrılan Yoann Barbet’in, Beşiktaş’ı reddederek Premier Lig’e yükselen Aston Villa’yı tercih ettiğini yazdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI