Beşiktaş'ta sürpriz gelişmeler... 2 imza, 1 ayrılık

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Bu sezon Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda aynı sorunları yaşamamak adına çalışmalara şimdiden başladı. Transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlılar, transfer için flaş bir karar verdi. 2 yıldızla sözleşme imzalanacakken, 1 isimle yollar ayrılacak. İşte transfer haberinin tüm ayrıntıları... (BJK Haber)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Bu sezon Süper Lig'de hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda aynı sorunları yaşamamak adına çalışmalara şimdiden başladı. Transfer için teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlılar, transfer için flaş bir karar verdi. 2 yıldızla sözleşme imzalanacakken, 1 isimle yollar ayrılacak. İşte transfer haberinin tüm ayrıntıları...

Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı sergileyemeyip hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda çok daha iddialı olmayı hedefliyor.

Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlılar, bir yandan da mevcut takımdaki isimlerin geleceklerini şekillendiriyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda yol haritası belirleyen siyah-beyazlılar, önceliği takımda kiralık olarak forma giyen isimlere verdi. Yıldız isimle ilgili kararını verdi.

 

İLK HAMLE MASUAKU İÇİN

Premier Lig ekibi West Ham United'dan kiralanan sol bek Arthur Masuaku, sözleşmesindeki 25 maçlık opsiyon sebebiyle ara transferde gönderilmesi düşünülmüş, maddenin kaldırılması için West Ham United ile görüşüldükten sonra takımda tutulmuştu.

Lige verilen aranın ardından dönüşte çıktığı iki maçta da iyi bir performans sergileyen ve Başakşehir karşılaşmasında bunu golle taçlandıran tecrübeli sol bek için yeni plan, hem bonservis bedelinin düşürülmesi hem de Beşiktaş'la arasındaki 3 yıllık sözleşme opsiyonunun revize edilmesi üzerine kuruldu.


WEST HAM'A YAPILACAK TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Siyah-beyazlı forma altında şu ana dek 23 maça çıkan ve bunların 22'sinde kriteri yerine getiren Demokratik Kongolu, 3 karşılaşmada daha 11'de yer alıp, 45 dakika sahada kalırsa sözleşmesi otomatik olarak devreye girecek ve Beşiktaş'ın bonservisini alması gerekecek.

Siyah-beyazlı yönetimin, daha önce görüştüğü ve ılımlı yaklaşım gördüğü West Ham United'a 2.2 milyon Euro bonservis bedeli yerine 1.2 milyon Euro teklif edeceği iletildi.

Ayrıca Masuaku'nun da 3 yıllık sözleşmesinin oyuncuyla yapılacak görüşmeyle 2 yıla indirilmesi isteniyor. Opsiyon devreye girmesi durumunda tecrübeli bek, 3 sezon boyunca yıllık 1.3 milyon Euro kazanacak.


MASUAKU SONRASI SIRA TAYFUR'DA

Masuaku'nun ardından Beşiktaş'ın bir diğer kiralık yıldızı Tayfur Bingöl, performansı ve özverisiyle iyi bir alternatif olabileceğini gösterdi. Bu sezon sağ-sol bek, orta saha ve her iki kanatta da görev alan 30 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Şenol Güneş'in de gözüne girdi.

Tecrübeli teknik adam, sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncunun şartlarının kulübe uygun olması halinde takımda tutulmasını istiyor.

Bu doğrultuda Beşiktaş yönetiminin de kısa süre içerisinde Alanyaspor cephesiyle masaya oturarak sezon başında belirlenen opsiyon maddesini revize etmeye ve yarı yarıya düşürmeye çalışacağı kaydedildi.


MULEKA'YA YOL GÖRÜLDÜ

Beşiktaş'ın 3.3 milyon Euro bonservisle Standard Liege'den kadrosuna kattığı Jackson Muleka'nın durumu belirsizliğini koruyor. Performans itibariyle geri planda kalan oyuncunun gelecek sezon için bir kulübe kiralanabileceği belirtildi.


REDMOND GÖRÜŞME ODASINA

Nathan Redmond için de teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği rapora göre hareket edilecek. Tecrübeli futbolcuyla 1-2 gün içerisinde yönetimin bir görüşme yapıp, gelecek sezona dair düşüncelerini soracağı ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI