Beşiktaş'ta sürpriz imza

Beşiktaş, transferi TFF'ye bildirdi.

Trendyol Süper Lig'de bu akşam Sivasspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, karşılaşma öncesinde büyük bir sürprize imza attı.

Süper Lig'de ilk hafta maçında Karagümrük'Ü 1-0 yenen ardından Pendikspor'la 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Avrupa maçı nedeniyle geçtiğimiz hafta lig maçı oynamamıştı. UEFA Konferans Ligi'nde ise Play-Off turunda Dinamo Kiev'i eleyen Siyah-Beyazlılar, gruplara kalmayı başarmıştı. D grubuna düşen Kara Kartal, Club Brugge, Bodo/Glimt ve Lugano ilem eşleşmişti.

Bu akşam Süper Lig'de Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maç öncesi ise bir sürprize imza attı. Siyah-beyazlılar, Makedon futbolcu Besar Gudjufi'nin lisansını resmen çıkarttı.

Beşiktaştan büyük sürpriz TFFye bildirildi

2021 yılında Belasica'dan Beşiktaş altypısına kazandırılan Gudjufi'nin lisansı çıktı. Makedonya'nın U15,17, 18 ve 19 milli takımlarında oynayan Gudjufi, hücumun sol kanadında oynuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI