Beşiktaş'ta transfer başladı... İşte gelişmeler

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdüren listeye yeni bir isim daha eklendi. Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi... (BJK Haber)

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdüren listeye yeni bir isim daha eklendi. Menajerler aracılığıyla önerilen futbolcular üzerinden çalışmalarda bulunan Kara Kartal’ın gündemine gelen, şu sıralar Dünya Kupası'nda boy gösteren tecrübeli kanat oyuncusu için Şenol Güneş’le yapılacak değerlendirme sonrasında harekete geçilecek. İşte detaylar...

Beşiktaş transfer haberleri... Sezona Valerien Ismael yönetiminde iddialı transferlerle giren Beşiktaş , ilk 5 haftayı namağlup geçmesinin ardından düşüşe geçti. Alınan 4 galibiyet, 1 beraberlik sonrası Başakşehir'e evinde kaybeden Kara Kartal, İstanbulspor ve Fenerbahçe beraberliğinin ardından Giresunspor'a deplasmanda devirerek nefes aldı. 

ŞENOL GÜNEŞ YENİDEN DÜMENDE

Vodafone Park'ta 2-2'lik Trabzonspor maçı sonrası Volkan Demirel'li Hatayaspor'a son dakikalarda yediği golle kaybeden Siyah Beyazlılar, hoca değişikliğine gitmeye karar verdi. Ismael ile yollarını karşılıklı olarak ayıran Kartal, elini çabuk tuttu ve takımı Şenol Güneş'e emanet etti.

TRANSFER DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇECEK

2. Beşiktaş dönemine 5-2'lik Ümraniyespor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, Galatasaray derbisini ise 2-1 kaybetti. Dünya Kupası arasına moralsiz giren Kara Kartal, 10 günlük izne girerken Güneş ile yönetim, transfer çalışmalarına başladı. Ocak ayını oldukça hareketli geçirmesi beklenen Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanırken gündeme sürpriz bir isim girdi. İşte Siyah Beyazlılar'da transferde son durum...

ZIYECH'E İLGİ BÜYÜK

Premier Lig devi Chelsea’nin hücumcusu Hakim Ziyech için girişimlerini sürdüren Kara Kartal, Faslı oyuncuyu kadrosuna katmak için menajeriyle temaslara başladı. 29 yaşındaki futbolcuyu yarım dönemliğine kiralamak için toplamda 3 milyon Euro’luk bir bütçe ayıran Kara Kartal, yıldız oyuncunun milli takımdan arkadaşı Romain Saiss aracılığıyla prese devam ediyor. Transfer piyasasının popüler ismine, Milan’ın ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden de teklif yağdığı bildirildi. Ziyech’in geleceğiyle ilgili kararını Dünya Kupası bitmeden vermesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI