Beşiktaş'ta transfer hareketliliği

Beşiktaş, savunma hattındaki sorunları çözmek ve orta sahaya yeni bir Türk oyuncu eklemek için çalışmalarını hızlandırıyor. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş, Yeni Sezon İçin Büyük Planlar Yapıyor: Transfer Taarruzu Başlıyor!

Beşiktaş, savunma hattındaki sorunları çözmek ve orta sahaya yeni bir Türk oyuncu eklemek için çalışmalarını hızlandırıyor. Yönetim, sezonda büyük değişikliklerin yaşanacağı orta saha hattına yıldız bir isim kazandırmak istiyor. Ayrıca yaz transfer döneminde en büyük bütçeyi golcü transferine ayıracaklarını duyurdu. İşte detaylar:


Beşiktaş Yönetimi Operasyon Başlatıyor

Savunma kurgusunda istikrarı yakalayamayan Beşiktaş, yeni sezon için şampiyonluk hedefiyle harekete geçiyor.


Fernando Santos Belirsizliği ve Transfer Operasyonları

Teknik direktör Fernando Santos'un geleceği belirsiz olsa da yönetim, transfer operasyonlarına başladı.

Şampiyonluk Hedefi ve Yönetim Planları

Portekizli hocanın Türkiye Kupası'nı alması durumunda takımda kalması bekleniyor. Ancak kupa şansı kaçarsa, Santos'un Haziran'da takımdan ayrılması muhtemel.


Kadroda Büyük Değişimler

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda kadroda ciddi değişiklikler yapmayı hedefliyor. Stoper, orta saha ve forvet pozisyonları için çalışmalar başladı.


Gabriel Paulista Transferi

Brezilyalı stoper Gabriel Paulista ile yapılan görüşmelerde büyük ilerleme kaydedilmişti. Ancak Atletico Madrid'in devreye girmesiyle Paulista'nın tercihi değişti.


Okay Yokuşlu ve Orta Saha Değişiklikleri

Orta saha hattında yaşanan kriz sonrasında Salih Uçan ile anlaşılamadı ve alternatif arayışlarına gidiliyor. Okay Yokuşlu'nun geleceği belirsizliği, Beşiktaş'ın radarına girdi.


Hücum Hattı İçin Büyük Planlar

Beşiktaş yönetimi, golcü transferi için büyük bütçe ayıracak. Bayer Leverkusen'den Patrik Schick ve AZ Alkmaar'dan Vangelis Pavlidis gibi isimler gündemde. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI