Beşiktaş'ta transfer sevinci

Beşiktaş, TFF'nin açıklamasıyla rahatladı. Transfer için mali şartlar oluştu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nın ’Kulüplerin Takım Harcama Limitlerinin Hesaplanması’ başlıklı bölümünde yaptığı değişiklik sonucunda Beşiktaş’ta transfer için uygun mali şartların oluştuğu öğrenildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçen hafta bir radyo programına yaptığı açıklamada mali sıkıntılardan dolayı TFF Lisans Kurulu’nun kendilerine Ocak ayında transfer yapma izni vermediğini söylemişti.

Çebi, “Santrafor ve orta saha bölgelerine oyuncu almak istiyoruz. Ama federasyon şu anda bize izin vermiyor. Geçen yaz 16 milyon Euro’ya mal olan transferler nedeniyle limitimizin aşıldığını söyleniyor. Önce oyuncu satmamız gerekiyor. Lisans kuruluyla biraz tartışacağız gibi gözüküyor. O yolu açabilirsek transfer yapmayı istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

TFF’nin kararı sevindirdi 

Başkan’ın açıklaması sonrasında TFF’den gelen haber, Siyah-Beyazlılar’ı sevindirdi. TFF’den önceki gün yapılan açıklamada, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı’nın ’Kulüplerin Takım Harcama Limitlerinin Hesaplanması’ başlıklı bölümünde değişiklik yapılarak 2019-2020 sezonu için kabul edilebilir sapma tutarının yüzde 30’dan yüzde 40’a yükseltilmesine karar verildiği belirtildi.

Bu gelişmenin ardından kararı kulüp profesyoneliyle değerlendirecek olan yönetimin, mali şartların oluşması halinde ara transfer döneminde takımına forvet ve orta saha takviyesi yapacağı bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI