Beşiktaş'ta transfer zirvesi

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş’ta geçtiğimiz hafta Antalya kampına katılan Başkan Fikret Orman, yarın sona erecek kamp öncesinde bir kez daha Antalya’ya geliyor. Başkan ile Teknik Direktör Şenol Güneş arasında geniş kapsamlı bir transfer görüşmesi bekleniyor.

Geleceklerden çok gidecekler konuşulacak

Kampın hemen başına Şenol Güneş’in istediği golcü ve stoper transferini yapan yönetim, sağ bek konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Başkan’ın Şenol Güneş ile yapılacak transfer zirvesinde gelmesi muhtemel sağ bekten ziyade takımdan ayrılması beklenen oyuncular konusunda görüşmeler yapacağı ifade edildi.

Kimler gidecek? 

Transfer döneminde Siyah-beyazlı ekipte gitmesi muhtemel isimler ise Domagoj Vida, Babel ve Adem Ljajic’in olduğu öğrenildi. Bu oyunculardan Vida’ya Fransız Monaco ve İngiliz ekiplerinin ilgisi biliniyor. Hırvat oyuncu iyi teklif gelirse satılacak ve yerine yeni bir stoper alınacak. Sezon başından beri sözleşme uzatma görüşmeleri yapılan fakat bir türlü anlaşma sağlanamayan Babel’e de Suudi takımlarının ilgisi sürüyor. Yönetim, hocanın da onayını alarak iyi teklif gelmesi halinde Babel ile de vedalaşacak. Takımdan ayrılması gündeme gelen son isim ise Ljajic’in olması bekleniyor. Sezon başında satın alma opsiyonu ile kadroya dahil edilen Sırp yıldız birkaç maç daha oynadıktan  sonra opsiyon otomatikman devreye girecek. Yaşanan ekonomik sıkıntının yanı sıra bu oyuncuya Milan’ın da talip olması pazarlıkları güçlendirdi. Yönetimin Sırp yıldız ile vedalaşmasının çok sürpriz olmayacağı konuşuluyor.

Fikret Orman, Şenol Güneş’in fikrini alacak

Orman’ın tüm oyuncular konusunda Şenol Güneş’in fikrini alarak 31 Ocak’ta sona erecek transfer dönemine kadar yeni bir yol haritası çizmesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI