Beşiktaş'ta transferde son dakika

18 Ocak Cuma... Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Siyah-beyazlı kulüp Douglas, Marco Pjaca ve Yevhen Konoplyanka üçlüsünden en az ikisini kadrosuna katacak. Öte yandan Adriano iyi bir bonservis bedeliyle ayrılabilir. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş, Fortuna Düsseldorf'tan Muhayer Oktay'la 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Muhayer Oktay'a başarılar dileriz." denildi.

Konoplyanka transferinde Fenerbahçe devreden çıktı

Beşiktaş, Babel'in yerini Yevhen Konoplyanka ile dolduruyor. Ukrayna’da yaşayan FIFA Menajeri Alaaddin Güven Memiş, Beşiktaş’ın transfer F.Bahçe’yi saf dışı bıraktığını açıkladı. Radyospor’a konuşan Memiş, “Babası Olec, Türkiye'yi çok seviyor ve oğlunun üst seviyede futbol oynamasını istediğinden takım fark etmiyor. Kesinlikle Schalke'den ayrılacak. Beşiktaş'la anlaşıldı. Siyah-Beyazlı kulüple Almanlar arasında görüşmeler devam ediyor” dedi. 29 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Pjaca için karar zamanı

Beşiktaş yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basını Beşiktaş’ın Juventus’ta forma giyen Marko Pjaca transferi için devreye girdiğini yazdı. Labaroviola sitesinin haberine göre ise Juventus’un tek bir şartı var. Juventus yönetimi, Fiorentina ile olan kiralık sözleşmesini feshederek Pjaca’yı Beşiktaş’a kiralamaya sıcak bakarken, bunun için satın alma zorunluluğu şartı sundu.

Douglas planı

Beşiktaş, sağ bek transferinde Douglas'a ağırlık verdi. Brezilyalı oyuncunun transferi için girişimler hız kazandı.  Beşiktaş, Brezilyalı futbolcunun Demir Grup Sivasspor ile yaptığı sözleşmedeki bir maddeden faydalanmak istiyor. Sözleşmede Barcelona'nın futbolcuyu geri çağırma ve Demir Grup Sivasspor'un kiralamayı iptal ettirme hakkı bulunuyor. Siyah-beyazlılar'ın bu maddenin hayata geçirilmesi ile Brezilyalı oyuncuyu kadroya katmak istediği belirtildi. Ayrıca Kartal'ın bu transferi noktalamak için iki kulüp başkanı arasındaki iyi ilişkileri ve Fatih Aksoy transferinde sağlanan kolaylığı da kullanacağı belirtildi. 

Babel gitti

İngiltere Premier Lig ekibi Fulham, Beşiktaş'tan Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel'i renklerine bağladı. Fulham Kulübü, bonservisiyle transfer edilen 32 yaşındaki Babel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Babel'in yeni takımında 12 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Kolombiyalı 'Neymar'

Arjantin basını, Karpaty Lviv'de oynayan ve oyun tarzıyla 'Kolombiyalı Neymar' lakabıyla anılan Jorge Carrascal'ın Beşiktaş'a önerildiğini yazdı.

Ertaç Özbir radarda

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor'un 29 yaşındaki kalecisi Ertaç Özbir'i radarına aldı. Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu sezon Yeni Malatyaspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Ertaç Özbir'e yöneldi. Beın Sports'un haberine göre siyah-beyazlı yöneticiler, Ertaç Özbir için sarı-kırmızılı yetkililerle temasa geçti.

Djimsiti transferi çok yakın

Beşiktaş'ın, Atalanta’dan Berat Djimsiti’yi 500 bin euroya transfer etmek üzere olduğu iddia edildi. 25 yaşındaki Arnavut oyuncu, stoper, sağ bek ve sol bekte de oynayabiliyor. Akşam'da yer alan iddiaya göre, forvete Burak Yılmaz ve stopere Isimat-Mirin takviyesini yapan Beşiktaş, Atalanta'nın Arnavut beki Berat Djimsiti'yi de renklerine katıyor. Oyuncusu için 1 milyon euro isteyen Atalanta, 500 bin euroya ikna oldu. Oyuncuyla da daha önce zaten anlaşma sağlanmıştı. Transferin kısa sürede resmiyete kavuşturulması bekleniyor.

Görkem Can bombası

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine yeni bir isim geldi! Siyah-beyazlıların Schalke'nin U19 takımında forma giyen ve kaptanlık da yapan Görkem Can transferi için harekete geçtiği iddia edildi. Beşiktaş'ın kariyerine Bochum altyapısında başlayan, 2017 yazında ise Schalke 04 altyapısına geçen Görkem Can'ı kadrosuna katarak önemli bir yatırım yapmak istediği iddia edildi!

Adriano ayrılabilir

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Adriano'nun peşine düştü. Beşiktaş, Arap ekibinden 4 milyon euro bonservis istedi. Öte yandan Brezilya'nın önde gelen gazetelerinden Globo Esporte, Santos'un Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Adriano için teklifte bulunduğunu öne sürdü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI