Beşiktaş'ta transferde son dakika

24 Temmuz çarşamba... Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş’ta 23 Temmuz 2019 Salı günü Wallace, Kaan Ayhan, Gary Medel, Adriano, Shinji Kagawa ve Vitor Hugo transfer gündeminde yer aldı. Abdullah Avcı yönetimindeki siyah beyazlı kulüpte yeni sezon hazırlıkları devam ederken, Beşiktaş transfer haberleri taraftarları meraklandırıyor. Beşiktaş kaç transfer daha yapacak? Son dakika Beşiktaş Haberleri ve Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik.

BEŞİKTAŞ WALLACE TRANSFERİNDE SON DURUM

Beşiktaş, Lazio’da forma giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu Wallace ile ilgileniyor. Siyah beyazlılar, Wallace’ı satın alma opsiyonuyla berabere kiralamak istiyor. Beşiktaş’ın Wallace için önümüzdeki günlerde Lazio ile görüşmelere başlayacağı ifade ediliyor. 

KAAN AYHAN BEŞİKTAŞ’A TRANSFER OLACAK MI?

Beşiktaş’ın ilgilendiği Kaan Ayhan, Fortuna Düsseldorf’un kampında açıklamalarda bulundu. Kaan Ayhan, “Yaz transfer döneminde birkaç kulüple görüştük. ‘Burada mutsuzum.’ veya ‘Bu sezon kesinlikle gitmek istiyorum.’ diye bir şey demiyorum. İleride ne olacağını bilemiyorum ama inşallah bir gün daha iyi yerlere geliriz.” dedi. (AA)

GARY MEDEL İÇİN TRANSFER TEKLİFİ VAR MI?

İtalya Serie A ekibi Bologna, Beşiktaş’ın satışını planladığı Gary Medel ile ilgileniyor. Bologna’dan Gary Medel için 4 milyon avro teklif gelirken, 6 milyon avro isteyen Beşiktaş olumsuz yanıt verdi. Bologna’nın transfer listesinde başka isimlerin de olduğu öğrenildi. 

ADRİANO İMZAYI ATTI 

Brezilya ekibi Athletico Paranaense, Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren Adriano’yu kadrosuna kattı. Transferi resmen açıklanan Adriano, Athletico Paranaense ile 2020 yılının sonuna kadar sözleşme imzaladı. Adriano’yu gönderen Beşiktaş, sol bek arayışlarını hızlandırdı.

VİTOR HUGO TRANFSER OLUYOR! 

Beşiktaş’ın Vitor Hugo transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Brezilyalı defans oyuncusunun Palmeiras’a imza atmak için Fiorentina kampından ayrıldığı iddia edildi. Brezilya’ya gittiği öne sürülen Vitor Hugo’nun Palmeiras’a transferinin artık an meselesi olduğu aktarıldı. 

SHİNJİ KAGAWA AÇIKLAMASI 

Dortmund’un Sportif Direktörü Micheal Zorc, Shinji Kagawa’nın takımdan ayrılacağını açıkladı. İspanya’dan beklediği teklifi alamayan Kagawa’nın Beşiktaş’a döneceği öne sürüldü. Beşiktaş’ın yakın zamanda Kagawa’yı renklerine bağlayabileceği iddia edildi. Kagawa geçen sezon Beşiktaş formasıyla sergilediği performans ile siyah beyazlı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI