Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika Gelişmesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta tranfserda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın, transfer zirvesinde bir araya gelecek ve son durumu masaya yatıracaklar. Görüşmede gidecekler ve kadroya katılacaklar belirlenecek. Sergen Yalçın; Roco, Douglas ve Mirin’in üzerini çizerken alınmasını istediği Welinton ve Fernandes ile ilgili transfer raporları sunacak.

Beşiktaş'ta bu hafta önemli bir transfer zirvesi yapılacak. Başkan Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Sergen Yalçın bir araya gelerek transferi masaya yatıracak. Sabah'ın haberine göre; Yalçın'ın bu görüşme için ekibiyle birlikte transfer raporlarını hazırladığı ifade edildi. Kalmasını ve gitmesini istediği oyuncuları büyük ölçüde belirleyen deneyimli teknik adamın üstünü çizdiği ilk isimler Enzo Roco, Douglas ve Isimat Mirin.

Atiba Hutchinson ve Gökhan Gönül'ün takımda tutulmasını isteyen Sergen Yalçın, takıma takviye noktasında Başkan Çebi ile fikir alışverişinde bulunacak. 

YOĞUN TRANSFER MESAİSİ 

Alanyaspor'dan eski öğrencileri Junior Fernandes ve Welinton'ı transfer listesine yazan Yalçın, kadrosunda görmek istediği diğer oyuncularla ilgili raporlarını da hazırlamış durumda. Bu isimlerin dışında transfer hedefi olarak belirlenen oyuncuların da ekonomik ve teknik incelemesi geniş kapsamlı toplantıda konuşulacak konular arasında yer alıyor. Transfer zirvesinden çıkacak sonucun ardından görüşmelerde bulunulan ve listede yer alan isimlerle temaslar hızlandırılacak.

CYLE LARİN'E YENİ TALİP ÇIKTI

Beşiktaş'ın Zulte Waregem'de kiralık olarak forma giyen futbolcusu Cyle Larin, Siyah-Beyazlı takıma geri dönüyor. Belçika basınında yer alan habere göre Zulte Waregem, sezon başında kiraladığı Kanadalı için 2.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Ancak bu kez Belçika'dan Royal Antwerp'in genç golcüyle ilgilendiği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI