Beşiktaş'ta üç yldız satış listesinde

Beşiktaş'ta transferde önemli kararlar alınıyor.


Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde hem takımın maliyetini aşağıya çekme hem de yaş ortalamasını aşağıya çekmek için üç ismi satış listesine koydu. Siyah-beyazlılarda Abdullah Avcı’nın resmen göreve başlamasıyla birlikte kadro planlaması konusunda daha hareketli günlerin başlaması bekleniyor.

Beşiktaş‘ta kimler satış listesinde ?

Hafta içinde Avcı ile yapılan görüşmelerde başarılı teknik adamın Quaresma, Lens ve Medel’in satılmasının kendisi için her hangi bir sorun teşkil etmeyeceği yönünde rapor verince yönetim girişimlerini hızlandırdı. Abdullah Avcı ile anlaşılmadan öncede bu isimleri göndermek isteyen yönetim, hocanın ‘satılabilir’ raporundan sonra bu oyunculara gelecek teklifleri beklemeye başladı. Takvim’de yer alan habere göre yönetimin, özellikle bu üç isimden gelecek parayı transferde kullanmak istediği dile getirildi. Öte yandan Beşiktaş yönetimi geldiği günden beri beklentileri bir türlü karşılayamayan Larin’i de bir kulübe kiralık olarak göndermek istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI