Beşiktaş'ta Yerry Mina operasyonu

Savunma için Galatasaray'ın eski yıldızı Denayer'i transfer gündemine alan Beşiktaş, Yerry Mina için harekete geçti.

Savunma için Galatasaray'ın eski yıldızı Denayer'i transfer gündemine alan Beşiktaş, Yerry Mina için harekete geçti. Kara Kartal, sezon sonunda kontratı bitecek olan Kolombiyalı ile masaya oturacak.

Beşiktaş'ta Yerry Mina operasyonu 

Gelecek sezon için yeniden şampiyonluk hedefi kuran Beşiktaş, özellikle stoper bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor... Şenol Güneş'in bu bölgeye takviye istemesi üzerine Galatasaray'ın eski yıldızının ismi yeniden listeye girmişti. Şu anda BAE ekiplerinden Shabab Al-Ahli forması giyen Belçikalı futbolcunun kontratı, sezon sonunda bitecek. Bu arada Kara Kartal, her ihtimali düşünüp, alternatif isimler üzerinde de duruyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın formasını giyen Yerry Mina'nın sözleşmesi, sezon sonunda bitecek.

Ancak Kolombiyalı futbolcunun, takımıyla yaptığı sözleşme görüşmeleri olumsuz geçti. Senelik 4.1 milyon Euro kazanan 28 yaşındaki savunmacı, ücrette anlaşamadı ve sezon sonunda büyük bir ihtimalle ayrılacak. Ancak Siyah-Beyazlı ekibin de söz konusu ücreti karşılaması pek mümkün gözükmüyor. Hâl böyle olunca Beşiktaş, bonusların da yer aldığı bir sözleşme hazırlayıp, Mina ile temasa geçecek.

2.5 milyon Euro...

Gelen son haberlere göre Beşiktaş'ın hazırladığı sözleşme doğrultusunda Mina'ya önereceği rakam da belli oldu. Kara Kartal'ın deneyimli futbolcuya 2.5 milyon Euro bandında bir ücret önermesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI