Beşiktaş'ta yılan hikayesi sona erecek mi?

Beşiktaş’ın yıldız ismi Ghezzal’in bugün sahada olması bekleniyor. Ancak Cezayirli futbolcu, 'oynayabilir' denen maçlardan da son anda kadrodan çıkarılmıştı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş’ın yıldız ismi Ghezzal’in bugün sahada olması bekleniyor. Ancak Cezayirli futbolcu, 'oynayabilir' denen maçlardan da son anda kadrodan çıkarılmıştı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Ligin ilk yarısında oynanan, 16 Ekim 2022’deki Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Beşiktaşlı Rachid Ghezzal’in dönüşü bir türlü gerçekleşmedi.

Ayak parmağındaki problem nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Cezayirli futbolcunun, her ne kadar 4 Şubat’taki Sivasspor karşılaşmasında bir dakika görev yapsa da, sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Siyah-beyazlıların Antalyaspor ile oynadığı erteleme maçında oynatılmak istenen Ghezzal’in antenmanlarda ağrısı artınca yine maç kadrosuna alınmadı.

Bunun ardından yapılan Ankaragücü karşılaşmasında sahada olması düşünülmeyen Beşiktaşlı yıldız futbolcu, son oynanan Başakşehir maçında da riske edilmedi. Teknik Direktör Şenol Güneş, Ghezzal’in dönüşünün uzamaması için böyle bir uygulama içine girdiklerini dile getirmişti.

İstanbulspor ile bugün yapılacak maç için hazırlanan Cezayirli futbolcu, antrenmanlarda hazır görüntü verirken, son anda yeni bir sıkıntı çıkmasından korkuluyor. Teknik Direktör Güneş’in, gol yollarında daha üretken olma adına Ghezzal’i ilk 11’de oynatmayı planladığı öğrenildi.

Beşiktaş’ın bugün İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Cenk Tosun ve Amir Hadziahmetovic, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular bugün kart görmesi durumunda, Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. 

Cengiz Malgır -Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI