Beşiktaş'tan Açıklama: Başkanımız Beşiktaş Maçına Gitti

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesi yaptığı açıklamada siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş'ın maçına gittiğini belirtti.

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesi yaptığı açıklamada siyah beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş'ın maçına gittiğini belirtti. 

Dikkat! Bu bir zaytung haberi değildir! 

Beşiktaş Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Hentbol Takımımızın Maçını İzledi

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol, Taraftar ve Süleyman Seba ile Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ile Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban, Hentbol Takımımızın Süper Lig’in 17. haftasında Süleyman Seba Spor Salonu’nda Spor Toto SK ile oynadığı müsabakayı tribünden izledi.

Çebi, siyah-beyazlılarımızın 23-20 üstünlüğüyle sonuçlanan maçın ardından bir araya geldiği teknik ekibimiz ile sporcularımızı tebrik etti.

Beşiktaş Başkanı Çebi'nin Beşiktaş maçına gitmesi haber olması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Taraftarlar kulüpten neden böyle bir açıklama yapıldığına anlam veremezken, Çebi'nin, yöneticilerle birlikte futbol maçı yerine hentbol maçına giderek önümüzdeki mayıs ayında yapılacak kongrede kendisinin karşısına çıkmaya hazırlanan muhaliflere mesaj verdiği iddia edildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI