Beşiktaş'tan Açıklama: Onları Silemeyiz!

Beşiktaş Yönetimi, Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yilmaz'a sahip çıktı.

Beşiktaş'ın 3-1 kaybettiği maçta yaptıkları kritik hatalarla sonuçta belirleyici olan kaleci Ersin Destanoğlu ve sol bek Rıdvan Yılmaz'a Siyah-Beyazlı camia sahip çıktı. Konuyla ilgili olarak Sabah'a açıklamalarda bulunan  Emre Kocadağ, altyapıdan çıkan oyuncuların genç futbolcular oldukları için değil, iyi oynadıkları sürece oynayacaklarını söyledi. Kocadağ, "Futbol hata oyunudur. Bu işin doğasında var. Önemli olan bu hataları görüp kendini geliştirmek. İkisi de 19 yaşına gelmiş, Beşiktaş'ın profesyonel futbolcuları. Beşiktaş formasını hak eden giyecek. Genç, yaşlı, tecrübeli diye bir ayrımı yapmıyoruz. Onlar da formayı hak etmek için daha çok çalışacaklar. Yönetim olarak bir maçla kimseyi silecek değiliz" dedi. 

İSKENDER GÜNEN DİYOR Kİ

İki genç ve yetenekli isim. Henüz gerekli deneyimleri olmamasına rağmen görev aldıkları maçlarda iyi bir performans gösterdiklerini düşünüyorum. Kayserispor maçında ise birinci golde sol bek Rıdvan'ın, ikinci golde ise kaleci Ersin'in hataları var. Fakat bir başka gerçek var ki, böylesi hatalar sadece genç oyunculara ait değil. Bu yüzden her iki futbolcunun da hatalarından ders çıkararak gelişim göstermeleri, gelecekleri açısından büyük önem taşıyor.

FATİH DOĞAN DİYOR Kİ

Beşiktaş'ta altyapıdan yetişmiş oyuncuların kredisi hep yüksektir, olmalıdır da. Rıdvan ve Ersin hata yaparak olgunlaşacak, gelişecek ve büyüyecek. Kayseri maçında bu noktada hataları anlayışla karşılanmalıdır. Emre Kocadağ'ın maçtan sonra oyunculara destek ve moral vermesi çok yerinde, doğru bir karar. Rıdvan ve Ersin Beşiktaş'ın, Milli Takım'ın geleceğidir. Sabırla hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerini tamamlamalıdırlar. Bu sabır ve kararlılık, onların önünü aydınlatacak ışık olacaktır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI