Beşiktaş'tan Ajdin Hasic'e Sürpriz Teklif

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...

Siyah beyazlılarda bir başka gelişmede geçen sezon oynadığı milli maçta sakatlanan ve uzun zamandır kadroda bulunmayan Ajdin Hasic konusunda yaşandı. Bağları kopan ve ameliyat edilen genç futbolcu Hasic için Beşiktaş yönetimi sözleşmesini dondurma teklifi yaptı. Boşnak oyuncunun sözleşmesinin büyük bir ihtimalle dondurulacağı belirtiliyor. Hasic,  geçen sezon Süper Lig'de forma giydiği 8 maçta 2 gol attı.

Ajdin Hasic'in yerine sol bek

Ajansspor'dan Kartal Yiğit'in haberine göre, beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'ın Hasic'in sözleşmesinin dondurulmasıyla açılacak yabancı kontenjanı için yeni bir sol bek istediği öğrenildi. Beşiktaş'ın çifte kupayla kapattığı sezon sol bek mevkiisinde Fabrice N'Sakala ve Rıdvan Yılmaz görev almıştı. N'Sakala 29 Süper Lig maçında forma giymiş ve takımına 1 gol 2 asistle katkıda bulunmuştu. Rıvan Yılmaz ise 18 karşılaşmada 1 gol 2 asistle oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI