Beşiktaş'tan Ardian Ismajli sürprizi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş Transferde Sürpriz İsmi Gündemine Aldı! Transfer Görüşmeleri Başlıyor

Beşiktaş, Gabriel Paulista'yı kadrosuna katarak savunma hattını güçlendirdi ve bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlıların son olarak gündemine Empoli forması giyen Arnavut savunmacı Ardian Ismajli'yi aldığı iddia edildi.

Empoli ile Görüşmeler Başlıyor

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Rafa Silva ve Gabriel Paulista gibi ses getiren transferlere imza atan siyah-beyazlılar, savunma hattına yeni bir ismi daha eklemek için harekete geçti. Di Marzio'nun haberine göre, Beşiktaş, Empoli forması giyen Ardian Ismajli ile ilgileniyor ve kısa süre içinde Empoli ile masaya oturması bekleniyor.

Ardian Ismajli'nin Karnesi

Ardian Ismajli, geçen sezon Empoli formasıyla 27 maça çıktı ve toplamda 2.138 dakika süre aldı. 27 yaşındaki savunmacı, bu karşılaşmalarda 2 sarı kart gördü. Ismajli'nin performansı, Beşiktaş'ın savunma hattını güçlendirme planlarına katkı sağlayacak nitelikte.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI