Beşiktaş'tan, Begüm Yücel'e yanıt

Hüseyin Yücel’in başkanlık sürecindeki en önemli projelerinden biri olan birleşme vaadi, hem Beşiktaş hem de Bahçeşehir Koleji tarafından reddedildi.

Beşiktaş, geçtiğimiz yıl eski başkan Hasan Arat'ın önderliğinde gündeme gelen basketbolda Bahçeşehir Koleji ile birleşme projesi gündemedeki yerini koruyordu. 

Hüseyin Yücel’in de seçim sürecinde vaat ettiği birleşme, 1 yıl geçmesine rağmen gerçekleşmedi. Bunun yerine, Bahçeşehir Koleji basketbol takımının yönetimi kardeşi Begüm Yücel'e devredildi. Hüseyin Yücel ise Beşiktaş’a ikinci başkan ve başkan adayı oldu.

Begüm Yücel’den Net Açıklama: “Birleşme Söz Konusu Değil”
TRT Spor’a konuşan Begüm Yücel, şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş ile birleşmemiz söz konusu değil, o defter tamamen kapandı. Biz, Euroleague’e daha yakınız."
Bu açıklama, Beşiktaş taraftarları arasında yeni bir tartışmayı ateşledi. Özellikle Hüseyin Yücel’in seçim sürecinde vaat ettiği birleşmenin gerçekçi olmadığı yönünde eleştiriler yükseldi.
Beşiktaş’tan Yanıt: “Beşiktaş, 121 Yıllık Bir Çınardır!”
Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Özkan Arseven, X (eski Twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla iddialara yanıt verdi:
"Sevgili Beşiktaşlılar,
Beşiktaş’ın hiçbir zaman Bahçeşehir ile birleşmesi söz konusu olmadı. Beşiktaş zaten Euroleague’e wildcard ile katılamazdı. Beşiktaş 121 yıllık bir çınardır ve kimsenin kendisini Beşiktaş’la kıyaslamaya gücü yetmez."

Birleşme Projesi "Hayal Satma" Olarak Değerlendirildi
Hüseyin Yücel’in başkanlık sürecindeki en önemli projelerinden biri olan birleşme vaadi, hem Beşiktaş hem de Bahçeşehir Koleji tarafından reddedildi. Bu durum, projenin en başından itibaren "hayal satan bir vaat" olduğu yönündeki yorumları güçlendirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI