Beşiktaş'tan Bojan Nastic bombası

Beşiktaş'ın Bojan Nastic transferinde oyuncunun kulübü Genk ile anlaştığı ve imzanın hafta içinde atılacağı iddiası ortaya atıldı.

Beşiktaş'ın Bojan Nastic transferinde oyuncunun kulübü Genk ile anlaştığı ve imzanın hafta içinde atılacağı iddiası ortaya atıldı. 

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Brezilyalı yıldız Adriano’nun gidişinin ardından bir türlü sol bek bulamayan Beşiktaş, uzun süredir Bojan Nastic ve Riza Durmisi için çabalarını sürdürüyordu. Kara Kartal, Belçika Ligi ekiplerinden Genk’in formasını giyen Nastic ile gerçekleştirilen görüşmelerde çok büyük bir yol katetti. Fikret Orman ve kurmayları, önce Boşnak futbolcuyla anlaşmaya vardı sonrasında ise Mavi-Beyazlı ekip ile her konuda el sıkıştı.

1 milyon Euro bonservis

Nastic transferinin açıklanması ise artık an meselesi. 25 yaşındaki savunmacı ile imzaların bu hafta içerisinde atılabileceği öğrenilirken, sözleşme detayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. İlk görüşmeden bu yana Boşnak futbolcuyu uygun bir bedelle kadrosuna katmayı hedefleyen Beşiktaş’ın, bu transferi 1 milyon Euro gibi bir ücretle bitirebileceği konuşuluyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI