Beşiktaş'tan büyük tepki

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 25 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesinde hakemlerin performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 25 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesinde hakemlerin performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Fikret Orman: Hakemlerin kalitesi kötü

Beyaz TV’de yayınlanan bir programa katılan Başkan Orman, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda birçok kulüp tarafından eleştirilen hakem performansları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Orman, ligde maçları yöneten hakemlerin kalitesinin kötü olduğunu ifade etti. Orman, pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak hakemin kim olursa olsun çekinmediklerini vurgulayarak, “Bizim hiçbir korkumuz yok. Derbiye atanacak hakem gelsin gördüğünü çalsın. Adil bir maç yönetsin yeterli” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın pazartesi günü oynanacak olması hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş, dinlendirilmedi bile

Siyah-beyazlı takımın rakibinin Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde maçının olmasından dolayı iki takım arasındaki derbi 15 Şubat Pazartesi günü saat 21.00’da oynanacak. Bu sezon gerek UEFA Avrupa Ligi ön eleme gerekse UEFA Avrupa Ligi maçlarında Perşembe gecesi maç oynayan Beşiktaş, deplasman dönüşlerinde Pazar gecesi maç oynamak zorunda bırakılmıştı. Kara Kartal, Norveç’ta Sarpsborg’a karşı Perşembe gecesi saat 23.00’da başlayıp Cuma günü 01.00’da sonra eren maçtan sonra bile Pazar gecesinde Galatasaray derbisine çıkarılmıştı.


Fikret Orman: Bizi neden hep pazar oynattınız

Beyaz TV’ye konuşan Başkan Orman, derbinin pazartesi akşamı oynanmasının normal olduğunu ifade ederek, “Ancak biz Avrupa’da oynadığımızda lig maçlarını daha erken oynuyorduk. Neden Beşiktaş’a yıllarca negatif ayrımcılık yapıldı? Zaten biz duruş olarak pozitif bir kulübüz. Doğrusu derbinin pazartesi oynanması. Ancak bizim suçumuz neydi?” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI