Beşiktaş'tan çifte transfer bombası

Beşiktaş'ta Angel Di Maria ve Mario Hermoso sesleri yükseliyor. Siyah-Beyazlılar, Di Maria ve Hermoso ile görüşmelere başlıyor.

Beşiktaş'ta Angel Di Maria ve Mario Hermoso sesleri yükseliyor. Siyah-Beyazlılar, Di Maria ve Hermoso ile görüşmelere başlıyor.

Beşiktaş'tan Angel Di Maria ve Mario Hermoso atağı: Menajeri davet edildi

Bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, 2024-25 sezonuna iddialı bir kadroyla girmek adına kolları sıvadı. Siyah-Beyazlılar Angel Di Maria ve Mario Hermoso'nun transferi için girişimlere başlıyor.


ANGEL DI MARIA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Angel Di Maria ve Mario Hermoso için devrede. Siyah-Beyazlıların önümüzdeki günlerde Angel Di Maria için resmi adımları atacağı belirtildi.

Sezon sonunda Benfica ile sözleşmesini tamamlayacak olan 36 yaşındaki Arjantinli yıldızın adı birçok kulüple anılıyor.


HERMOSO'NUN MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Beşiktaş'ın bir diğer hedefi ise Mario Hermoso. Siyah-Beyazlılar, Atletico Madrid ile sözleşmesinin sonuna gelen 28 yaşındaki stoperin menajerini İstanbul'a davet etti.

Atletico Madrid, Mario Hermoso'nun transferi için 2019 yılında Espanyol'a 25 milyon euro ödemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI