Beşiktaş'tan çifte transfer hamlesı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Teknik Direktör Şenol Güneş, dünkü antrenman öncesi Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, Ghezzal için; "Ghezzal idmana katıldı. Saiss sakat. Üç eksiğimiz var. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Saiss üç gün sonra antrenmana çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Güneş, transfer çalışmaları için, "Transfer konuşuluyor. Yapılıyor. Olabilir. Bir bakarsın olur, bir bakarsın hiç olmaz. Kaan Ayhan ile birlikte isimleri ben de basında okuyorum. İsimler arasında bizim de düşündüklerimiz var ama bakacağız. İşin doğasında yazılıp çizilmesi var. Yeni bir oyuncu olursa size de söyleriz" yorumunda bulundu.

HEDEFTE AMİR VE KAAN VAR!

Beşiktaş, transferde hız kesmiyor... Yönetim, Amir Hadziahmetovic için Konya'yla pazarlıklarına devam ederken bir atak da Saasuolo'nun stoperi Kaan Ayhan için yapıldı.

Kara Kartal'da transfer rüzgarı devam ediyor. Yönetim, stoper, orta saha ve kanat bölgesine takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın son olarak yoğunlaştığı iki isim, Konyaspor'un orta sahası Amir Hadziahmetovic ve Sassuolo'dan Kaan Ayhan... Amir için kulübüne son olarak bonuslarla 3,5 milyon Euro öneren Beşiktaş, 5 milyon Euro'da ısrarcı olan Konya'yla kısa süre içerisinde ortak noktada buluşup transferi tamamlamak istiyor.

Bu hafta hareketli geçecek

sabah'ta yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, stoper transferinde son olarak gündemine Kaan Ayhan'ı aldı. İtalya Serie A ekibi Sassuolo'da mutsuz olan ve menajeri aracılığıyla Kara Kartal'a önerilen deneyimli savunmacı için girişim başlatan yönetim, transferi kiralık olarak tamamlamayı planlıyor. Bu oyuncu konusunda bu haftanın hareketli geçmesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI