Beşiktaş'tan Danny Welbeck Harekatı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına transfer Vincent Aboubakar’ın yerine golcü  arayan Beşiktaş yönetimi, gözünü İngiltere Premier Ligi’ne çevirdi. Siyah beyazlılar, geçen sezon Brighton & Hove Albion takımında forma giyen Danny Welbeck’i transfer etmek için görüşmelere  başladı.

Yanıt  vermek için bir hafta süre istedi

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş Kulübü Dış Transfer Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Brighton ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki futbolcu ile görüşerek teklifini sundu.

Öneriye sıcak baktığını ancak konuyu yakınlarıyla görüşmesi gerektiğini bildiren Welbeck, yanıt  vermek için 1 hafta düşünme süresi istedi.

Arsenal, 2014'te 20 milyon euro ödemişti

Manchester United altyapısından yetişen Welbeck, Preston ve Sunderland’da kiralık oynadıktan sonra A takıma çıktı.

2014’te 20 milyon Euro’ya Arsenal’a satılan Welbeck, 2019’da Watford’a, 2020’de de Brighton’a geçti. İngiltere Milli Takımı formasıyla 42 milli maçta 16 gol atan Welbeck, geçen sezon Brighton’daki 24 karşılaşmada 6 gol, 3 asist üretti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI