Beşiktaş'tan, Demir Ege yanıtı

Beşiktaş'tan Demir Ege Tıknaz kararlı tavır!

14.03.2025 

Beşiktaş, Portekiz ekibi Rio Ave'nin Demir Ege Tıknaz'ın 5 milyon euro olan satın alma bedelini düşürme talebine olumsuz yanıt verdi.

Beşiktaş, Demir Ege Tıknaz'ın geleceğini planladı

Sezon başında Rio Ave'ye kiralanan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımında düzenli forma şansı bularak kendini kanıtladı. 23 resmi maçta 1588 dakika sahada kalan Demir Ege, 19 karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 1 gol ve 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Fiziksel gücü, ikili mücadelelerdeki başarısı ve isabetli paslarıyla öne çıkan Demir Ege, Rio Ave'nin transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Portekiz ekibi, oyuncunun bonservisini 3.5-4 milyon euro arasında bir rakama almak için Beşiktaş'ı ikna etmeye çalışsa da siyah-beyazlılar kesin bir dille bu teklifi reddetti.

"Demir Ege, 20 yaşında ve potansiyeli çok yüksek. 5 milyon euro'nun altında bir rakama satışı kesinlikle düşünmüyoruz. Rio Ave bu bedeli ödeyemezse, oyuncumuz sezon sonu Beşiktaş'a geri döner."

Sporting Lizbon devrede mi?

Portekiz basınına göre, Sporting Lizbon da Demir Ege Tıknaz'ı yakından takip ediyor. Eğer Rio Ave, Beşiktaş'tan 5 milyon euro karşılığında bonservisini alırsa, Sporting'in 20 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euroyu bulan bir teklif yapabileceği belirtiliyor. 

Milliyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI