Beşiktaş'tan Denayer harekatı

Welinton’la sezon sonunda yollarını ayıracak olan Beşiktaş, yeni bir sağ stoper almak için temaslara başladı.

Welinton’la sezon sonunda yollarını ayıracak olan Beşiktaş, yeni bir sağ stoper almak için temaslara başladı. Gündemde, lig başında da gündeme gelen ancak Shabab Al-Ahli’ye imza atan Belçikalı savunmacı Jason Denayer var.

Sezon sonunda kadrosunda köklü bir değişime imza atacak olan Beşiktaş’ta stoper transferi de oldukça önem arz ediyor. Sergen Yalçın döneminde alınan Welinton’la lig bitiminde yollarını ayıracak olan Kara Kartal, Tayyip Talha Sanuç’la rekabet edebilecek bir sağ stoper almak için harekete geçti.

Bu doğrultuda sezon başında da gündeme gelen ancak transferin gerçekleşmemesi sonrası Arap kulübü Shabab Al-Ahli’ye imza atan Jason Denayer radara girdi. Yönetim, kulübe menajerler aracılığıyla önerilen 27 yaşındaki Belçikalı stopere, bonservis ve imza parası talebi olmaması halinde olumlu bakıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI