Beşiktaş'tan dev transfer harekatı

Arjen Robben'den Beşiktaş'ın transfer teklifine yanıt geldi.

Beşiktaş’ta son yıllarda ismi transferde gündeme gelen Arjen Robben’in transferi konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. 10 yıllık Bayern Münih macerasını tamamlayan yıldız oyuncunun ismi geçen sezonda gündeme gelmişti.

Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre; Siyah-beyazlı yönetim kanatlarda oynayan Lens veya Quaresma ile yollarını ayırıp bu bölgeye takviye yapmak istiyor. Geçen sezon İngiltere temsilcisi Fulham’da kiralık olarak forma giyen Borussia Dortmund’un Alman yıldızı Andre Schürrle için temaslarını sürdüren Kara Kartal, kanat hattı için bir dünya markası olan Arjen Robben için de temaslarına devam ediyor.

Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih’le 10 yıllık macerasına nokta koyan ve boşta bulunan 35 yaşındaki kanat oyuncusuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran Kara Kartal’a yıldız isimden cevap geldi. Tecrübeli futbolcunun gelen teklifleri değerlendirmeye aldığını ve yeni takımını yakın süre içerisinde belirleyeceğini ilettiği kaydedildi. Beşiktaş’ın teklifine teşekkür edip süre isteyen Robben’in, ay sonuna kadar geleceğiyle ilgili olarak kararını vermesi bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI