Beşiktaş'tan dev transfer planı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Ara transfer dönemine damga vurmak için çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’da hedef; Hakim Ziyech, Takuma Asano ve Nwakaeme üçlüsünden en az 2’sini kadroya katmak... Yönetim, bu planını gerçekleştirmek için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor!

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, takıma 4 takviye yapılmasını istemişti. Bu doğrultuda çalışmalarını yürüten yönetim, Rachid Ghezzal’ın sakatlığı ve Kevin N’Koudou’nun da beklentilerin altında kalması sebebiyle hücumdaki 2 bölgeye de takviye yapmayı amaçlıyor. Bir de stoper hattını yeni bir isimle güçlendirmeyi amaçlayan yönetim, sol beke de uygun şartlar oluşması halinde bir futbolcu alabilir. Özellikle hücum hattı için bir marka transferi yapmayı amaçlayan Kara Kartal, bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekibinden Hakim Ziyech’i almak istiyor. Ada kulübüyle kiralama konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varan idareciler, yıldız isimle de Fas formasıyla Dünya Kupası’ndaki macerası sonrasında temaslara başlayacak.

Hakim Ziyech, Fas milli takımının hücum hattındaki en kritik ismi.

Asano, bonservisiyle...

Kara Kartal, Katar’daki bir diğer futbolcuyu daha takipte... Yönetim, Japonya’yla son 16’ya kalan Takuma Asano’yu da bonservisiyle kadrosuna katmayı amaçlıyor.

Japonya formasıyla grup maçlarında sonradan oyuna dahil olan Asano, klasıyla dikkat çekiyor. 

Öte yandan Al Fahya’daki macerasını bitirme kararı alan Anthony Nwakaeme de radardaki bir diğer isim...

Bir süredir İstanbul’da bulunan Nwakaeme, Kara Kartal’a imza atmaya hazır.

Beşiktaş Yönetimi’nin listede bulunan bu 3 isimden en az 2’sini kadrosuna kazandırmak için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu kaydedildi.

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI