Beşiktaş'tan Diabate için teklif

İngiliz medyasından Beşiktaş için flaş transfer iddiası

Beşiktaş yönetimi, Jeremain Lens ve Ricardo Quaresma’nın Siyah-beyazlı takımdaki geleceğini belirsiz olması üzerined Fousseni Diabate’yi gündemine geldi. Bonservisi İngiliz ekibi Leicester City’de bulunan oyuncu geçen sezonun ikinci yarısında Sivasspor’da kiralık olarak forma giymişti.

İngiliz basınına yansıyan haberlerde, orta saha-forvet oynayan 23 yaşındaki Diabate’nin Leicester City’de şu anda kadroda düşünülmediği ve Türkiye’de kalmaya sıcak baktığı aktarıldı. Leicester City menajeri Brendon Rodgers’ın sezon başı çalışmalarında bir süre Diabate’yi deneyeceği ancak çalışmalar öncesi bir teklif gelirse kabul edileceği yazıldı. Bu oyuncu için Beşiktaş ilgisi olduğu vurgulandı. Geçen sezonun ikinci yarısında Sivasspor ile 17 maça çıkan bu oyuncu 2 gol atıp 3 asist yapmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI