Beşiktaş'tan Dorukhan Toköz teklifine yanıt

Beşiktaş Kulübü, transferde en çok konuşulan isimlerden Dorukhan Toköz için gelen 9 milyon Euro’luk teklifi kabul etmedi.

Beşiktaş Kulübü, transferde en çok konuşulan isimlerden Dorukhan Toköz için gelen 9 milyon Euro’luk teklifi kabul etmedi. Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilen genç oyuncu, sezonun ikinci yarışan damga vurmuş ve A Milli Takım’a kadar yükselmişti.

Son aylarda özellikle İtalyan ekiplerinin radarındaki genç yıldız hakkında önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. NTV’de yer alan habere göre yönetim, Udinese’nin 9 milyon Euro’luk teklifini kabul etmedi.  Dorukhan için yapılan teklifi düşük bulan siyah beyazlı kulüp, milli futbolcu için en az 15 milyon Euro talep ettiklerini Udinese’ye iletti.

Mart ayında İtalya’nın Genoa kulübü de Dorukhan Toköz için Beşiktaş ile temasa geçmiş ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamamıştı. Geçen sezon başında Eskişehirspor’dan Beşiktaş’a bonservis bedelsiz transfer olan Dorukhan, siyah beyazlı forma ile çıktığı 25 maçta, 3 gol atıp 4 de asist yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI