Beşiktaş'tan Dorukhan ve Güven kararı

Beşiktaş Yönetimi, Siyah-Beyazlı takımın genç yıldızları Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın'a zam yapma kararı aldı.

Beşiktaş yönetimi, sezon başında kadroya dahil edilen Güven Yalçın ve Dorukhan Toköz’e zam yapma kararı aldı. Yeni sezonda kadrodaki yaşlı ve yüksek maaş alan oyuncularla yollarını ayırmayı düşünen Siyah-beyazlı yönetim, gelecek vaad eden gençleri kadroda tutmanın planlarını hesaplıyor.

Güven Yalçın ve Dorukhan Toköz’e transfer teklifi var ?

Beşiktaş yönetimi, zaman zaman Avrupa takımlarından transfer teklifleri alan bu oyunculara zam yapma kararı aldı. Yeni sezonda kadrodaki yüksek maliyetli oyuncuların çoğuyla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, finansal zorlukların yaşandığı dönemde şikâyetçi olmayan ve performanslarıyla takıma büyük katkı veren iki genç oyuncuyu ödüllendirecek. Böyle bir dönemde çok az ücretlere oynayan Dorukhan Toköz ile Güven Yalçın’ın performansı gönüllere taht kurdu. Yılda 350 bin avro kazanan Dorukhan ile 65 bin avroya imza atan Güven’e zam yapılması kararlaştırıldı.

Gelecek sezonlarda da uygulanması planlanan ödül sistemi sayesinde ara transfer döneminde kadroya katılan 19 yaşındaki Muhayer Oktay’ın yanı sıra altyapıdan A Takım’a yükselen Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Alpay Çelebi, Hüseyin Seyliğli, Ege Atlam, Erdoğan Kaya, Mertcan Açıkgöz, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Aydoğan, Oğuzhan Akgün ve Bülent Üçüncü gibi isimlerin daha da hırslandırılması amaçlanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI