Beşiktaş'tan Doucoure hamlesi

Orta saha mevkiisine transfer yapmak isteyen Beşiktaş, sürpriz bir ismi gündemine aldı. İşte detaylar... (BJK Haber)

Yeni sezon kadro planlamasına şimdiden başlayan siyah-beyazlılar, İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da forma giyen Abdoulaye Doucoure'nin peşine düştü. İşte detaylar...

Orta sahaya sürpriz transfer 

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Siyah-beyazlıların önüne son olarak Everton'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Abdoulaye Doucoure'nin ismi geldi...

Premier Lig ekibinin 1 senelik opsiyon hakkını kullanmayacağını ilettiği 30 yaşındaki orta saha Doucoure, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a teklif edildi.

Fotoamaç'ta yer alan habere göre; Şenol Güneş'ten onay çıkarsa Malili yıldız, önümüzdeki sezondan itibaren bedelsiz olarak siyah-beyazlı formayı giyebilecek.

Asıl mevkii merkez orta saha olan tecrübeli oyuncu, on numara ve ön libero mevkilerinde de görev yapabiliyor. Profesyonel kulüp kariyerinde 335 resmi karşılaşmaya çıkan Abdoulaye Doucoure, bu periyotta 39 gol atarken, 37 de asist yaptı ve toplamda 76 gole direkt olarak katkı sağladı.

Malili oyuncu, Everton'da Cenk Tosun ile birlikte görev yapmıştı. Şenol Güneş'in orta sahada o mevkii için diğer tercihleri Hull City'den Ozan Tufan ile Fenerbahçe'den Miha Zajc.

Fotomaç

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI