Beşiktaş'tan Ertaç Özbir hamlesi

Beşiktaş Yönetimi, Malatyaspor'un başarılılı kalecisi Ertaç Özbir'in transferi için düğmeye bastı.

Beşiktaş’ta yönetimin yeni sezon kadro planlaması kapsamında kaleye takviye düşündüğü ve bu ismin Ertaç Özbir olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, devre arasında da bu oyuncuyu kadrosuna katmak için girişim yapmış fakat transferini bitirememişti.

Yeni sezonda henüz birinci kalecinin kimin olmayacağı netleşmezken yönetim kaleci çalışmalarına başladı. Loris Karius’un yeni sezonda devam edip etmeyeceği veyahut yeni bir kaleci alınıp alınmayacağı tartışmaları devam ederken yönetim, bir kaleci transferi için gaza bastı. Şu anda kadro dışı kalan Tolga Zengin’in sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı yönetim, Malatyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Ertaç Özbir’i bonservis bedeli ödemeden kadroya dahil etmek istiyor. Yayıncı kuruluşta yer alan habere göre devre arasında da gündeme gelen Ertaç’ın yeniden gündeme geldiği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI