Beşiktaş'tan Fabio Borini için resmi teklif

Beşiktaş transferde durmuyor... Siyah-Beyazlılar Vincent Aboubakar'dan sonra Karagümrük'ün 31 yaşındaki İtalyan yıldızı Fabio Borini'yi transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş transferde durmuyor... Siyah-Beyazlılar Vincent Aboubakar'dan sonra Karagümrük'ün 31 yaşındaki İtalyan yıldızı Fabio Borini'yi transfer etmek için harekete geçti. 

Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katan Beşiktaş transferde ikinci bombasını da Fabio Borini ile patlatıyor… golcü kanat oyuncusu isteyen Şenol Güneş’in talebiyle Başkan Ahmet Nur Çebi, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir toplantı yaptı.

TEKLİF ÖNCE KABUL GÖRMEDİ

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek İtalyan golcü için 1.5 milyon euro’luk teklif yaptı. Serie A’dan Hellas Verona’nın da ısrarla istediği 31 yaşındaki golcü için Hurma’nın ilk cevabı hayır oldu. “O bizim takımın yıldızı” cevabını verdi. 

HEM PARA HEM TAKAS TEKLİFİ

Ancak İtalya golcünün takımdan ayrılmak istemesi, sözleşme yenilemeye yanaşmaması Hurma’nın elini kolunu bağlıyor. Çebi’nin Hurma ile bir toplantı daha yapacağı, Karagümrük başkanını 1.5 milyon euro’nun yanında bir de oyuncu takası ile ikna etmeye çalışacağı gelen bilgiler arasında. 

EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE'YE İSTEMİŞTİ

İtalyan oyuncuyu daha önce Emre Belözoğlu, Fenerbahçe sportif direktörüyken istemişti. Ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

31 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon 12 gol ve 7 asistle ligin en formda isimlerinden.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI