Beşiktaş'tan Fenerbahçeli Taraftarlara Çağrı

Beşiktaş, Fenerbahçeli taraftarlara koltuk satacak.

Beşiktaş, 33. hafta Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak derbi için Fenerbahçe’ye tarihi bir jest yapacak. “Ruhumuz Yeter” sloganıyla fotoğraflı maket taraftar kampanyası başlatan Beşiktaş Yönetimi, isteyen sarı-lacivertli seyircilerin maketlerini de misafir tribününe yerleştirecek

“Ruhumuz Yeter” kampanyası başlatan ve Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak 4 maçta tribünleri karton taraftar fotoğraflarıyla donatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, çok konuşulacak bir sürprizi daha açıklamaya hazırlanıyor. (Milliyet)

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’in 33. haftası Dolmabahçe’de Fenerbahçe ile oynanacak derbiye sarı-lacivertli taraftarları da davet edecek.

Rekabet kadar ebedi dostluğa da önem veren yönetim, isteyen sarı-lacivertli taraftara Ruhumuz Yeter kampanyasından koltuk satacak.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI