Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Müthiş iddia... Beşiktaş, sağ bek transferinde Fenerbahçe’ye transfer çalımı attı. Arjantin’den InfoBAE’nin haberine göre; Beşiktaş, Arjantin'in Boca Juniors kulübüyle sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'nin uzun zamandır peşinde olduğu Nahuel Molina ile 3 yıllık protokol imzaladı. InfoBAE’nin iddiasına göre 22 yaşındaki sağ beki Fenerbahçe’nin dışında Sevilla da transfer etmek istiyordu. 

Boca Juniors'ın altyapısında yetişen Nahuel Molina, 18 Şubat 2016'da 18 yaşındayken ilk maçını San Martín de San Juan'a karşı oynarken bu mücadelede 90 dakika sahada kaldı.

Ocak 2018'de Molina, Defensa y Justicia'ya kiralık verildi. Genç futbolcu, bir sonraki sezon ise Rosario Central’da kiralık oynadı. Burada öne çıkmasını sağlayan istikrarlı performansı oldu. 

Ardından yeniden Boca Juniors'a geri dönen Molina, sözleşmesini yenilemek isteyen Boca Juniors’tan yüksek ücret talep edince anlaşma olmadı ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Şu anda bonservisi elinde olan genç oyuncunun istediği takıma imza atma hakkı bulunuyor.

Nahuel Molina bu sezon 16 maçta 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.


Gökhan Gönül'ün yerine Molina 

Fotospor'un haberine göre, Beşiktaş'ın sözleşmesi sona eren ve menajerinin eski borçları öne sürerek futbolcusunun anlaşmasına henüz izin vermediği Gökhan Gönül defterini kapattığı Nahuel Molina transferiyle kesinleşmiş oldu. 35 yaşındaki Gönül'ün yerine 22 yaşındaki Nahuel Molina'nın transfer edilmesi uzun süreli yapılanma yapmak isteyen teknik direktör Sergen Yalçın'ı da memnun etti.

Sağ açıkta da forma giyiyor 

Nahuel Molina, Boca Juniors altyapısından yetişti. 22 yaşındaki oyuncu geçen sezon Defansa'da, bu sezon ise Rosario Central’da kiralık olarak forma giydi. Molina, Rosario’da 23 lig maçının 16’sında görev yapıp 1 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Süratiyle dikkat çeken ve sert oynamayı seven Molina; sağ açıkta da forma giyebiliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI