Beşiktaş'tan FIFA'ya Savunma

Beşiktaş'tan FIFA'ya Loris Karius savunması...

Beşiktaş, Loris Karius'un kulübü FIFA'ya şikayet etmesi üzerine savunmasını hazırladı. Siyah beyazlıların savunmasındaki ifadeler dikkat çekti.

Ödemelerini zamanında ve tamamını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrılan Loris Karius, Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etti. Alman kalecinin şikayeti üzerine FIFA, siyah-beyazlılardan savunma istedi. Beşiktaş’ın savunmasında oldukça dikkat çekici ifadelerin yer aldığı bildirildi.

* 31 Ocak’ta UEFA’ya gönderdiğimiz borçsuzluk kağıdında kendisi alacağı olmadığını zaten taahhüt etmiştir. 

* Bu dönemle ilgili olarak gerekli belgeyi imzalaması için kendisine verdiğimiz Mart tarihli çeki menajeri ve avukatıyla beraber kabul etmiş ve imzalamıştır.

* Mart tarihli çeki pandemi krizi nedeniyle Nisan ayı içinde ödemek zorunda kaldık. 

* Şubat ayına kadar olan alacaklarının tamamını ödedik.

* Elinde çek olmasına rağmen Ekim ila Şubat ayları arasında kalan 4 aylık alacağını geç ödediğimiz için bizden sözleşmesinde yer almamasına rağmen faiz talep etti.

* 640 bin euro’luk 4 aylık alacağı için 115 bin euro ekstra faiz talebini karşılamadık. Karşılamayacağımızı kendisine ilettik.

* Şubat-Mart ve Nisan aylarındaki alacaklarını tahsil edemediğini iddia ederek sözleşmesini tek taraflı feshetti.

* Pandemi döneminde yaptığı tamamen profesyonellik dışıdır. Pandemi başladığından bu yana hiçbir oyuncumuza ödeme yapmıyoruz. Tek sorun çıkaran kendisi oldu.

* Bizden sözleşmesini tek taraflı feshetmek için Mart-Nisan ve Mayıs aylarının ödemesi olarak 480 bin euro daha istedi. Bu parayı ödemeyeceğimizi ilettik.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI