Beşiktaş'tan flaş Adriano kararı

Beşiktaş Yönetimi Adriano ile yollarını ayırmaya karar verdi.

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyunculardan Adriano konusunda kararını netleştirdi. Sezonun ilk yarısında ve devre arasında Brezilyalı yıldıza sözleşme uzatma teklifinde bulunan yönetim, şu ana kadar istediği cevap gelmediği için bu oyuncu konusundaki fikirlerini değiştirdi.

Sözleşme uzatılmayacak

Gelecek yıl hem takımın maliyetini hem de yaş ortalamasını düşürmek isteyen Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda tecrübeli oyuncu ile vedalaşacak. Star’da yer alan habere göre Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 850 bin Euro kazanan Adriano’nun yerine genç bir sol bek takıma kazandırılacak. Brezilyalı oyuncu da ülkesinden birçok takımla transfer görüşmeleri yaptığı biliniyordu.

Adriano 3 sezondur forma giydiği Beşiktaş’ta istikrarlı bir grafik çizdi. İlk geldiği 2016-17’de 45 resmi maça çıkarken 2 gol, 4 asistle oynadı. Geçen sezon 37 resmi maçta yine aynı şekilde 2 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. Sambacı bu sezon ise 23 resmi maçta 1 asist yaptı. Brezilyalı oyuncu, 3 sezonda 22 sarı kart gördü.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI