Beşiktaş'tan flaş Atiba Hutchinson kararı

Beşiktaş yönetimi, Atiba Hutchinson'la sözleşme uzatacak.

Beşiktaş yönetimi, Kanadalı yıldız Atiba Hutchinson’un sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldı. Geçen sezon sözleşme süreci uzadığı için takıma geç katılan ve UEFA Avrupa Ligi isim listesine adı yazılmayan tecrübeli oyuncu, özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu etkili futbolla dikkat çekti.

Beşiktaş yönetimi opsiyonu kullanma kararı aldı

Kontratında ”25 maçta en az 45 dakika oynarsa 1 sezonluk opsiyon devreye girer” maddesi bulunan Atiba, siyah beyazlılarda 23 maçta 45 dakika üzeri görev aldı. Ligde kalan 3 maçta forma giymesi halinde sözleşmesi otomatikman uzayacak oyuncu konusunda yönetim, Kanadalı oyuncuya jest yapma kararı aldı. Sözcü’de yer alan habere göre Beşiktaş yönetimi, Kanadalı yıldıza jest yapmak için kalan maçlarda oynayıp oynamadığına bakılmadan yıldız oyuncu ile 1 yıl daha yola devam edecek. 1 milyon Euo civarında bir ücretle 1 yıl daha oynayacak olan Atiba futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş’ta göreve devam edecek.

Fikret Orman’dan Atiba Hutchinson açıklaması

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da geçtiğimiz aylarda Atiba’yı futbolu bıraktıktan sonra Siyah-beyazlı kulüpte değerlendirmek istediklerini vurgulayarak, “ “Atiba’yla konuştuk. Futbolu bıraktıktan sonra idari ya da teknik kadromuzda olacak. Kendisi ve ailesini çok seviyoruz. O da Beşiktaş ailesinin bir parçası” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI