Beşiktaş'tan flaş Lucescu açıklaması

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Lucescu'yla ilgili önemli bir açıklama yaptı

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mircea Lucescu'nun öncelikli gündem maddeleri arasında olmadığını açıkladı.

Beşiktaş Futbol Yapılanma Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Mircea Lucescu'nun siyah beyazlı kulüpte görev alacağı iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

Torunoğulları, yönetim kurulunda henüz Rumen futbol adamıyla ilgili herhangi bir karar almadıklarını ancak bir sonraki toplantıda bu konuyu masaya yatıracaklarını ifade etti.

NTV'ye konuşan Erdal Torunoğulları'nın sözleri şu şekilde:

"Mircea Lucescu'yu tanıyan ve kendisi ile futbol sohbeti yapan biriyim. Bilgisi ve tecrübesi üst düzeyde olan bir futbol adamıdır. Ancak Beşiktaş'ta görev alıp almayacağı konusunda bir şey söyleyemem. Henüz yönetim kurulunda Lucescu hakkında karar almadık. Beşiktaş'ta üstleneceği görev ve kulübe katkısını detaylı olarak konuşup ortaya koymamız gerekiyor. Bir sonraki toplantıda bu konuyu değerlendiririz."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI