Beşiktaş'tan Flaş Mandzukic Açıklaması

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. 

Emre Kocadağ, Beşiktaş'ın transfer listesine yer alan Mario Mandzukic için de açıklamalarda bulundu.

Derbi sonrasında konuşan Kocadağ; "Zorlu hava şartlarında çok güzel ve önemli bir galibiyet aldık. Camia olarak mutluyuz. Başkanımız ve Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğinden beri zor şartlar altında doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığını bu sene daha çok alıyoruz. Bu sezon, bütün derbi maçlarını kazanmış bir Beşiktaş var" ifadesini kullandı. 

TAKIMDAN OYRILACAK OLANLAR VAR 

Emre Kocadağ açıklamalarının devamında; "Kadromuz iyi işliyor diye düşünüyorum. Limit konusunu çözmeye çalışıyoruz. Yollarımızı ayırmaya çalıştığımız isimler var. Hasic, bu sene iyi işler yapıyor. Onun kiralık olarak gidip gitmeyeceği üzerine bir toplantı yapacağız." dedi.

"TEKLİFE OLUMLU BAKMADI"

Beşiktaş Asbaşkanı Mandzukic için; "Biz Beşiktaş gerçeklerine uygun teklifler yapıyoruz. Menfaatlerin buluşması gerekiyor. Başka kulüpler de devrede olabilir. Mandzuklic, bizim teklifimize olumlu bakmadığını düşünüyoruz ama henüz net bir durum yok." sözlerini sarf etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI