Beşiktaş'tan Flaş Transfer Hamlesi

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda hedefi daha hızlı bir takım kurmak olan teknik direktör Sergen Yalçın bu doğrultuda Rosier ve Ghezzal'ın bonservislerinin alınması istedi.

Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda hedefi daha hızlı bir takım kurmak olan teknik direktör Sergen Yalçın bu doğrultuda Rosier ve Ghezzal'ın bonservislerinin alınması istedi. Sergen Yalçın ayrıca sezon sonu Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek Salih Uçan'ı da istedi. Salih Uçan'ı Galatasaray başta olmak üzere birçok Süper Lig takımı da transfer etmek istiyor. 

Bu sezon oynadığı oyun ve sergilediği performansla şampiyonluğun en büyük adayları arasında yer alan Beşiktaş, gelecek sezon için de planlar yapmaya başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın, yönetimden Salih Uçan'ı talep etti. Salih'in Alanyaspor ile sözleşmesi bu Haziran ayında bitiyor. Bu sezon 28 maça çıkan Salih 3 gol atıp 4 asist yaptı.

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFERDE HEDEF SALİH UÇAN

Beşiktaş'ı bu sezon uçuşa geçiren isimlerden olan Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'ın bonservislerini almak için düğmeye basan yönetimin aklında bir isim daha var: Salih Uçan!

Hızlı oyunlarıyla tam da Sergen Yalçın'ın sistemine uyum sağlayan iki yabancı oyuncu için nabız yoklamaya başlayan yönetim, Alanyaspor ile sezon sonunda kontratı bitecek olan Salih Uçan'ı da kadrosuna katarak yeni sezonda da taraftarın gönlünü fetheden bir takım oluşturmanın peşinde.

sabah Gazetesi'nin haberine göre, 27 yaşındaki oyuncunun kulübünden yıllık 10 milyon TL istediği ancak bunun kabul görmediği öğrenildi. G.Saray'ın da peşinde olduğu futbolcu teklifileri henüz kabul etmezken, Sergen Yalçın da Salih için bir hayli ısrarcı.

Dorukhan'ın sözleşme yenilememesi, Atiba'nın da sezon bitiminde futbola devam edip etmeyeceğinin net olmamasından dolayı yönetim de tecrübeli futbolcu için hazırlıklarını yapmaya başladı.

DORUKHAN CENK GÖNEN'İ HATIRLATTI!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz için Beşiktaş teklifini yaparken, siyah-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi'den oyuncuya ilginç bir hatırlatma geldi. Başkan Çebi, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Dorukhan menajerine güveniyor. Menajeri onu yurt dışına götüreceğini söylüyor.

Beşiktaş, bir handır, futbolcularsa yolcudur. Teklifimiz orada duruyor. İstediği zaman gelip imzalayabilir. İmzalamazsa yolu açık olsun. İstediği parayı başkaları veriyorsa, gitsin alsın. Kaleci Cenk Gönen de zamanında Beşiktaş'ı bıraktı. G.Saray'a gitti, forma giyemedi. Yurt dışına da gitti ama orada da doğru düzgün oynayamadan geri döndü" sözleriyle net konuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI