Beşiktaş'tan Flaş Transfer Hamlesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Teknik direktör Sergen Yalçın önderliğinde ligde şampiyonluğun 1 numaralı favorilerinden biri olan  Beşiktaş, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar son olarak Bundesliga'da ekibi Köln'de forma giyen Salih Özcan için nabız yokluyor. 

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor'u 3-0 mağlup ederek lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Beşiktaş'ta, sezon sonu için transfer çalışmalarına şimdiden başlandı.

Fotomaç'ın haberine göre, Siyah-Beyazlıların hedefi ise Alman ekibi Köln'de forma giyen gurbetçi oyuncu Salih Özcan... Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş'ın Köln'de forma giyen Salih Özcan için menajeriyle temas kurduğu ortaya çıktı. 23 yaşındaki oyuncu için sezon sonu resmi adımlar atılacak.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyerine Köln altyapısında başladı. 2016 yılında A takıma yükselen Salih Özcan, sezon başında kiralık oynadığı Kiel'den Köln'e dönüş yapmıştı. Bu sezon toplamda 24 maça çıkan genç oyuncu, 1 gol atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Özcan'ın kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI