Beşiktaş'tan Flaş Transfer Kararı; Bırakın Birbirlerini Yesinler

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Mert Hakan ve Emre Kılınç’la başlayan, önce Salih Özcan ardından Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’la devam eden transfer savaşının yarayacağına inanıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Mert Hakan ve Emre Kılınç’la başlayan transfer savaşında cepheyi Kaan Ayhan ve Kenan Karaman’la genişletmesini Beşiktaş sadece uzaktan izliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın talip olduğu hiçbir futbolcuya  teklif yapmama  kararı aldı.

Başkan Çebi’ye göre Fenerbahçe ve Galatasaray bazı oyuncular için birbirlerini kırıp, fiyat yükselterek TFF’nin getirdiği harcama limitlerini çok kısa sürede dolduracaklar. Bu da Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürecek. Bu sayede aradan sıyrılarak hiç akıllara gelmeyecek özellikle gurbetçi oyuncuları oldukça uygun şartlarda alabilecekler.

Mert Hakan savaşı ve ona bağlı olarak devam eden Salih Özcan mücadelesi sayesinde Siyah-Beyazlıların önüne ilk olarak Levent Mercan ismi düştü. Beşiktaş, gurbetçi oyuncuyla pek konuda anlaştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI