Beşiktaş'tan Galatasaray'a Baskın

Beşiktaş HDI Kadın Basketbol Takımı'ndan derbi baskını...

Beşiktaş HDI Sigorta, Kadınlar Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Galatasaray'ı deplasmanda 66-57'lik skorla mağlup etti. 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 10. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşılaştı. Zorlu mücadeleyi, 66-57 Beşiktaş kazandı.

Beşiktaş HDI Sigorta bu sonuçla ligde 2. galibiyetini elde ederken, Galatasaray ise 4. kez mağlup oldu. Bu sonuçla, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray, 49 puan ile Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada yer alırken, Beşiktaş ise 34 puan ile 12. sırada kaldı.

Kadrolar

Galatasaray: Pelin Derya Bilgiç 9, Eda Şahin 1, Melis Gülcan 16, Davis 17, Krajisnik 10, Sude Yılmaz 2, Gizem Başaran Turan 2, Mısra Albayrak, Arifecan Vardar

Beşiktaş HDI Sigorta: Özge Yavaş 16, Jakobsone 12, Johhson 6, Melek Uzunoğlu, Call 18, Simmons 5, İrem Naz Topuz 7, İlayda Güner 2, Elif Bayram, Draskicevic


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI