Beşiktaş'tan Galatasaray'a Müthiş Transfer Çalımı

Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'tan Galatasaray'a müthiş transfer çalımı! Kartal, derbi sonrası bombayı patlatıyor...

Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'tan Galatasaray'a müthiş transfer çalımı! Kartal, derbi sonrası bombayı patlatıyor... 

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, golcü takviyesi için transfer listesini belirledi. Mario Mandzukic transferi için imkanları zorlayan Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın listesindeki yıldız ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlı takım derbi sonrası bombayı patlatacak.

Sabah'ın haberine göre, transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem forvet takviyesi. Mario Mandzukic için görüşmeler yapan Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'ın ilgilendiği isim için devreye girdi.

1.5 yıllık sözleşme istedi 

35 yaşındaki Mario Mandzukic'in Beşiktaş'ın 6 ay için önerdiği rakamı kabul etmediği ve en az 1.5 yıllık sözleşme istediği sızan bilgiler arasında.

Milan ile pazarlıkta 

Beşiktaş Yönetim, rakamları biraz yükseltse de Mandzukic'i henüz ikna edemedi ve golcü dünden itibaren İtalya'nın Milan kulübü ile görüşmelere başladı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre anlaşma ihtimali konusunda her iki taraf da net bir görüş bildirmiyor.

Hedef Kenan Karaman

Siyah-Beyazlılarda Mandzukic'in Milan'la görüşmeye başlamasıyla rota Kenan Karaman'a çevrildi.

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf ile kurulan ilk temasta 650 bin Euro'luk bir bonservis talebiyle karşılaşmıştı.

Derbi sonrası pazarlık

Sezonun geri kalanında hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası için geniş ve alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen siyah-beyazlı yöneticiler, "Beşiktaş'a gelirim" diyen Kenan için Galatasaray derbisi sonrası Almanya'da bir görüşme gerçekleştirecek.

Rakam düşerse imza atılacak 

Düsseldorf'un tavrına göre hareket edecek olan Beşiktaş, rakamı istediği seviyeye çekerse imzayı attıracak.

4 gol 2 asist 

Aksi halde yeni sezonu bekleyecek. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon 15 resmi karşılaşmada 4 gol kaydederken 2 de asist yaptı.

Alternatif Koita 

Siyah-beyazlıların listede B planı olarak yer verdiği Fode Koita ise Kartal'ın transfer gündemini, taraftarlar gibi heyecanla takip ediyor. Beşiktaş'a gelmeyi çok isteyen Koita, Kasımpaşa'dan bonservisi konusunda anlayış bekliyor.

1 milyon euro 

Lacivert beyazlılar, oyuncusu için 1 milyon euro'ya yakın bonservis talebinde bulunmuş ancak Beşiktaş bu ücreti vermeyi reddetmişti.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI